Γνωρίζατε ότι:
70% των εισερχόμενων κλήσεων μπαίνει σε αναμονή.
90% των νέων πελατών ακυρώνει την κλήσεις τους μετά από 40 δευτερόλεπτα στην αναμονή.
34% των ανθρώπων που καλούν και ακυρώνουν την κλήση δεν ξανακαλούν"Αρχικά είχαμε εφαρμόσει την λύση της αναμονής στα κεντρικά γραφεία μας και ανακαλύψαμε ότι λειτουργούσε τόσο καλά που την εφαρμόσαμε και στα άλλα γραφεία μας ανά την χώρα. Η ομάδα που εργάστηκε για την υπηρεσία αναμονής βοήθησε ώστε να γίνει αυτή η εταιρική επέκταση πραγματικά ανώδυνα και εύκολα, με εντυπωσιάζει ακόμα που με μια απλή εντολή μπορούμε να αλλάζουμε τα μηνύματα  ταυτόχρονα σε όλα τα υποκαταστήματα μας"

Αναστασόπουλος Δ.
Υπεύθυνος δικτύου


Είμαστε πρωτοπόροι στις παραγωγές μηνυμάτων για τηλεφωνικά κέντρα από το 1998 ειδικευόμαστε στις παραγωγές με μουσική και μηνύματα για επιχειρήσεις.
Έχουμε  ''ντύσει"
> την προαπάντηση 
> την μουσική στην αναμονή
> το voice mail
σε εκατοντάδες εταιρείες που μας εμπιστευθήκαν τις παραγωγές τους για το τηλεφωνικό τους  κέντρο. 

Δημιουργούμε ιδανικά μηνύματα, με επαγγελματίες ταλαντούχους εκφωνητές και εκφωνήτριες, προσδίδοντας την αξιοπιστία που πρέπει να τα διακρίνει.
Λόγω της ιδιαιτερότητας του κάθε μηνύματος, τα κείμενα προσαρμόζονται στις ανάλογες φωνές, δίνοντας τους το ύφος και τον χρωματισμό που τους αρμόζει.

Οι μικρές εταιρείες δείχνουν μεγάλες και οι μεγάλες εταιρείες ακούγονται προσωπικές και καταδεκτικές.
Κερδίστε από την πρώτη στιγμή που σας καλούν θετικές εντυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος.

Τιμή: από 120 Euro

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά

Ακούστε δείγματα από τις παραγωγές που έχουμε κάνει

Πληροφοριακό έντυπο σε PDF

Info: επαγγελματικά μηνύματα και μουσική για τηλεφωνικό κέντρο Panasonic Samsung, Siemens Nortel Avaya Ericson, μουσική στην αναμονή επαγγελματικά μηνύματα ηχογράφηση studio phone voice mail, voice mail messages, music on hold devices, music on hold server, pc voice mail, voice mail greetings voice mail message μουσικη στην αναμονη.